Acties

De stichting initieert zelf diverse acties om de zowel de bekendheid te vergroten als wel goederen en/of geld in te zamelen.

Wij zijn ook erg blij met initiatieven van particulieren, scholen en bedrijven.

Bijvoorbeeld de schoenendoosactie bij tennisvereniging Het Spieghel, die heeft in 2008 een hoop nieuwe cadeaus opgeleverd voor de verwendagen.

De springkussens, popcornmachine en discoapparatuur zijn al diverse malen verhuurd of gekoppeld aan een activiteit en naast de huuropbrengst komt hierbij vaak ook nog een lading aan ingezamelde kleding en speelgoed binnen.

Ook de inzamelingsactie bij de supermarkt van drie van onze vrijwilligers om de familiepakketten te realiseren is een mooi voorbeeld van wat mogelijk is.

Kortom er zijn vele manieren om de stichting te steunen.

Kijkt u eens naar een verslag van een actie.

Heeft u zelf een initiatief, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

De basisschool De zevensprong uit Emmeloord heeft tijdens het winterfeest ook gedacht aan de Intentio kinderen die wel wat hulp kunnen gebruiken.
Stichting Intentio helpt jaarlijks vele honderden kinderen in o.a. Poolse kindertehuizen en dorpen.

Onder het motto "Leuk naar school" willen wij elk kind persoonlijk een stukje geluk bezorgen

De Zevensprong draagt hier geweldig aan bij door middel van de schoenendoosactie met als thema: "LEUK NAAR SCHOOL"

Zie het actie verslag.

Verslag Tennisinstuif Tennispark "in Zon en Wind" 2010

Tweede paasdag stond bij tennispark in Zon en Wind geheel in het teken van de grote sport en spel instuif om het seizoen feestelijk te beginnen.
De ruim 200 kinderen en evenzoveel ouders hebben op 5 april een geweldige dag gehad.

Tijdens deze instuif werd gebruikt gemaakt van het activiteitenmateriaal van onze stichting.
Dus werd er lustig op los gesprongen op de giraf en heftige strijd geleverd bij de gladiator.
Ook de bungeerun en de nieuwe pannavelden en basketbalkussen waren geen moment onbezet.
Natuurlijk waren er nog veel meer onderdelen zoals de spiraal, boogschieten en balanceren.
Met hulp van de Intentiofamilie Sjaak, Marcel, Hans, Berbera, Jorn en Imke en aantal “scouts”uit Almere werd de dag een groot succes.

Ook werd er door veel kinderen kleding, speelgoed, etc ingeleverd.

Instuif 2010

Met de opbrengst van deze dag kunnen wij weer veel kinderen helpen

Hierbij bedanken wij Martijn van Eijkern van het tennispark voor de steun en natuurlijk al de mensen die iets hebben ingeleverd en bijgedragen.

Subcategorieën